Doktor

Thai midsommarkransen massage borlänge

Mer lotion tillsätts när detta behövs. Photos, välkomna, Idag öppet.00-20.00. Du får en god känsla i hela kroppen samt den dämpar smärta och ger avslappning. Processen är mycket noggrann och exakt. Get Directions, hours 10:00 AM - 8:00. Fot massage ger en välmående och avslappnande känsla i hela kroppen och hjälper till att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i hela kroppen. Ett bra alternativ vid ömhet och smärta i muskler och leder. Get Directions, price Range, hours 10:00 AM - 8:00.

NIT Thaimassage: Thai midsommarkransen massage borlänge

Är du stressad eller känner du dig i obalans? People, related Pages, borlänge, Sweden, beauty, Cosmetic Personal Care, spa. Open Now, facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Efter scrubben tar man en dusch utan tvål för att därefter smörjas in i kokosnötlotion eller kombineras med valfri massagebehandling. Fötterna efter en hel dag med mycket aktivitet, då passar denna behandling mycket bra. De aromatiska örterna har en hjälper massören att vara mer flexibel och utnyttja sin välgörande effekt.

Videos

MOM Thai massage and passionate sex with horny Asian milf Suzie. thai midsommarkransen massage borlänge

Thai midsommarkransen massage borlänge - Thai Massage

Oljan bidrar även till att huden blir mjuk och återfuktad. Kombinationen av dessa egenskaper placerar thaimassagen i en unik position som en helande terapiform. Efter detta smörjs fötterna in med en lotion. Startsida Startsida, om oss Om oss, behandlingar, prislista, var finns vi? Startsida Startsida, om oss, behandlingar, prislista, var finns vi? Thai spa i Borlänge har väldigt kompetent personal och generösa öppettider. Jag har äntligen kunnat förverkliga min dröm om ett eget företag inom traditionell thaimassage. Massagen utförs på en madrass på golvet. En fotmassage går till på följande vis: Fötterna tvättas nogrant och Du får sätta Dig i en bekväm position. Den kan gå ända in i själen och beröra dig swinger kontakt sex shop düren på djupet, låta dig hämta andan och en vilopaus i dagens stress och jäkt. Jump to, press alt / to open this menu. Behandlingar Prislista Var finns vi? Våren 2004 blev jag internationellt diplomerad och utbildad massös på Thai Traditional Medical Services Society, vilken är den ledande thaimassage skolan i Thailand. Thaimassage är en blandning av akupunktur, shaitsu och yoga. Fotmassage (60 min bygger på gammal kinesisk fotreflexologi, där områden på foten motsvarar organ och kroppsdelar. Gästbok, massage Behandlingar, dagens teknik har medfört att allt fler med stillasittande datorarbete får stora besvär med musarm, ryggbesvär och stel nacke med efterföljande huvudväai massage hjälper till att lösa upp knutor i muskler och öka blodcirkulationen. Huvud och skuldror massage Detta är en kortare form av thaimassage som inriktar sig på rygg, nacke, axlar och huvud. Massören jobbar både med fingrarna och en liten träpinne och genom att massera reflexpunkterna under fötterna påverkas inre organ, muskler och leder. Thai-spa i Borlänge, facebook 2019, recommended by 1 person, thai Spa har väldigt kompetent personal och mycket bra servis. Under massagen är mottagaren endast iklädd underkläder och badlakan Bodyscrub i asien är scrub en vanlig skönhetsbehandling. Har du spänningshuvudvärk eller ryggbesvär? Örtmassage Helkropp (60 min traditionella thailändska örter används vid denna massage. I vår olje behandling använder vi aromatisk doftande och välgörande oljor som vi själva importera från Thailand.

0 tankar om “Thai midsommarkransen massage borlänge”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *